ngo


Овој јуни, уште еднаш имав извонредна можност да бидам дел од големото искуство од кое стекнав нови знаења и вештини, открив сосема нова перспектива за тоа што е да се биде младински работник и се сретнав со феноменална група амбициозни, искусни и пријателски луѓе од 7 други земји. Одржан во […]

Направете го тоа за младите