Настани

Nov 15 2016 – Dec 30 2017 all-day YMCA Bitola
Модел Обединети Нации е проект кој претставува симулација на една конференција на Организацијата на Обединетите Нации (ООН), а го имплементира Коалиција на младински организации СЕГА во соработка со Мировниот Корпус во Македонија. Покрај самата конференција[...]
Jan 1 – Dec 31 all-day
ИМКА Битола од 2016 година е дел од Националниот Комитет против говор на омраза, кој е дел од Движењето против говорот на омраза, кое всушност претставува младинска кампања на Советот на Европа и се бори[...]
Jan 2 – Dec 29 all-day YMCA Bitola
Membership and volunteering is the most common way for those interested to join the YMCA Bitola. We offer participation in volontirski service, visit training camps, participation in other activities and other opportunities. If you like[...]
Jan 2 – Dec 29 all-day YMCA Bitola
ИМКА Битола ти нуди можност за волонтирање во Европа! ЕВС (Европски Волонтерски Сервис) е програма од Еразмус+ програмата на Европска Унија, која им овозможува на млади помеѓу 17-30 години да волонтираат во странство од 2-12[...]
Mar 1 – Jul 3 all-day Олде Вехте Фондација
Wider Horizon е краткорочен ЕВС (Европски Волонтерски Сервис – програма од Еразмус+ на Европска Унија) проект кој е организиран од страна на Олде Вехте фондацијата, во Омен, Холандија. Проектот е поделен на два дела: – [...]

Facebook

#CampGLOW team keep on GLOWing! From today's meeting with the coordination team. #ymcabitola ... See MoreSee Less

View on Facebook

Сите информации во полето #млади сега на дланка. Се на едно место. Проверете ја најновата апликација! ... See MoreSee Less

ИНФОРМИРАЈ СЕ СЕГА преку твојот телефон App Store: goo.gl/BStNF4 Google Play: goo.gl/amEz9N

View on Facebook

We are on top of three great events coming: the DO IT for the youth training in Romania, NATURAL youth exchange in The Netherlands and the change agents training in Switzerland. Teams recruited, people excited, #YMCAbitola happy 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook