Daily Archives: 28/11/2014


Се работи за група на млади ентузијасти кои не се плашат од огнот. Да, тоа сме ние – Ацид Трипл групата. Ние правиме незаборавни перформанси со оган. Но, за да биде предизвикот уште поголем секогаш воведуваме новини во нашите настапи и храбро пркосиме пред пламенот. Покрај вообичаените настапи и жонглирање […]

ПРЕДИЗВИКОТ НАРЕЧЕН АЦИД ТРИПЛ