Daily Archives: 14/11/2014


Учествувајќи во работилница за пракса на тренери во Холоко, Унгарија заедно со 16 млади луѓе од различни земји предизвика пресвртница во мојот живот и ме направи свесна за она што ме спречуваше да го постигнам својот потенцијал. Заедно тргнавме кон заедничко патување внатре во нашите мисли, чувства, расположенија, давајќи си […]

СEKOJ ИМА МОЌ ДА БИДЕ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКА