Monthly Archives: November 2016


“I stepped into the flow and then I let it go, and I open my heart, my body, my soul… “ Сѐ уште го слушам ехото од оваа прекрасна песна, која ме потсетува на неповторливата авантура за самоспознание. Ова ново патување беше насловено „Re-connection“, волшебен проект кој се одржа во […]

Тренинг курс Re-connection, Холандија


Минатата година го посетив кампот ГЛОУ, кој ми даде неверојатно искуство, а оваа година го посетив ”Wonderful Days”, фестивалски камп во Данска. Ќе се обидам да го опишам ова искуство, но не сум сигурен дали ќе го направам правилно, бидејќи нема доволно зборови за тоа. Прво останувавме во Архус, а […]

Фестивалот ”Wonderful Days” во Данска