Daily Archives: 26/03/2014


Коалиција на Младински организации СЕГА организира интеркултурна размена за ученици од младинските организации на 5 училишта во пет градови: Струга, Охрид, Битола, Штип и Гостивар. Младинската размена се одвиваше во период од 7 до 21 Февруари во Троген, Швајцарија. ИМКА Битола како партнер организација беше одговорна за активностите спроведени во Битола. Ви го […]

НИЕ СМЕ МЛАДИТЕ КОИ САКААТ ДА КРЕИРААТ ПОЗИТИВНИ ПРОМЕНИ