Calendar


Повик за долгорочен ЕВС проект во ИМКА Данска - Колдинг @ KFUM og KFUK i Kolding
Едно место за волонтер преку Европскиот волонтерски сервис (ЕВС) во Колдинг, Данска! . ЕВС волонтерот се очекува да биде активен и посветен, да придонесува за развој на нови активности за децата и младите од организацијата,[...]