Calendar


Feb 27 – Apr 28 all-day Olde Vechte Foundation
Wider Horizon е краткорочен ЕВС (Европски Волонтерски Сервис – програма од Еразмус+ на Европска Унија) проект кој е организиран од страна на Олде Вехте фондацијата, во Омен, Холандија. Проектот е поделен на два дела: – [...]
Aug 1 2018 – Jan 31 2019 all-day KFUM og KFUK i Kolding
Едно место за волонтер преку Европскиот волонтерски сервис (ЕВС) во Колдинг, Данска! . ЕВС волонтерот се очекува да биде активен и посветен, да придонесува за развој на нови активности за децата и младите од организацијата,[...]